Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/vhosts/de-silo.nl/httpdocs/wp-content/themes/scalia/functions.php on line 46
Diensten – SiLO Administratie | Belasting | Advies
Bezoek: (alleen op afspraak) | Postadres: Rijksboom 32 - 3071AX | Rotterdam
+31 611000823

Diensten

SiLO dienstverlening is op-maat
Iedere onderneming of beroepspraktijk is uniek. Dat maakt ons werk zo interessant. Wij houden van eenvoud en door op persoonlijke en efficiënte wijze samen te werken, groeien wij mee met onze klanten.

SiLO-aanbod
Onze dienstverlening presenteren wij op heldere wijze met prijsopgave, schets van huidige situatie/achtergrond, de gevraagde ondersteuning en de te verrichten werkzaamheden. De werkzaamheden kunnen we desgewenst bij jullie op kantoor uitvoeren.

Bij korte interim-opdrachten wordt aan ons aanbod altijd een plan-van-aanpak toegevoegd.

Samenwerking
Na jouw akkoord op ons aanbod, gaan we aan de slag. Het is helder op welke manier de samenwerking gaat verlopen, zodat jij nooit voor verrassingen komt te staan.

De vergoeding voor onze werkzaamheden wordt maandelijks gefactureerd en wij sturen de factuur  per e-mail toe.

Op jaarbasis bekijken we hoe het gaat en stellen desgewenst onze dienstverlening aan.

Past SiLO ook bij jou?
Een oriënterend gesprek is de snelste manier om vast te stellen of we bij elkaar passen en hoe wij jou met onze dienstverlening het beste kunnen helpen.

Tijdens een kop koffie leren we elkaar kennen, inventariseren wij op welke onderdelen van jouw bedrijfsvoering of praktijk ondersteuning nodig is en dit vormt dan de basis voor ons aanbod.

Bel gewoon Peter voor een afspraak.